De villa waarvan u een deel huurt
De villa die u huurt maakt deel uit van een 'twee onder één kap', waarvan het rechterdeel (op deze foto) wordt bewoond door de eigenaar. U huurt dus het linkerdeel van dit villagebouw.  De onderliggende garages worden gebruikt voor opslag door de eigenaar, en maken dus geen deel uit van de huurovereenkomst. Wel heeft u parkeergelegenheid op het terrein van de villa via een poort die niet op deze foto staat afgebeeld. De huurprijzen vindt u op de eerste pagina van deze website, aan de rechterzijde (u kunt daar komen door op deze pagina naast deze tekst (onderaan) de link 'ik wil boeken' aan te klikken). Voor overwinteraars: er gelden zeer lage prijzen in de winterperiode.
Het villadeel wat u huurt
Op deze foto staat het villadeel afgebeeld waarop de huurovereenkomst betrekking heeft, en wat u dus kunt huren. U heeft de beschikking over een eigen poort, een eigen tuin en een eigen toegangsdeur tot uw villadeel.
Het buitenterras en de tuin
Uw villadeel heeft een gemeubileerd buitenterras wat op de foto is afgebeeld. De tuin die tot uw villadeel behoort, heeft een oppervlakte van ongeveer 500 vierkante meter. In de tuin vindt u behalve sierplanten (waaronder echte bananen), een wijngaard en fruitbomen, waaronder citrusvruchten.