Op vakantie aan de rand van Rome in een prachtige rijk gemeubileerde vakantiewoning, een échte vakantievilla, in het berggebied van Tivoli gelegen in het plaatsje Villa Adriana, vlakbij de Villa van Hadrianus en de zwavelbaden van Rome: Van de vakantiehuizen rond Rome is dit ongetwijfeld uw vakantiehuis.
Villa Maria -- Villaverhuur
Wilt U een deel van deze Villa huren? De villa is van het type 'twee onder een kap' met gescheiden tuinen en van elkaar gescheiden ingangen, precies zoals men dat in Nederland ook veel aantreft. U kunt het linkerdeel van deze 'twee onder een kap' huren.
De
prijs bedraagt van 21 maart tot en met 31 oktober en van 20 december tot en met 7 januari Euro 60,-- per dag bij aanwezigheid van twee personen, met een toeslag van Euro 12,-- per dag voor elke extra persoon die U daarenboven (boven 2 ) meebrengt.
In de
winterperiode (van 1 November tot en met 19 december en van 8 januari tot en met 20 maart).bedraagt de prijs Euro 44,-- per dag bij twee personen, met een toeslag van Euro 12,-- per dag  voor elke persoon die u daarenboven (boven 2) meebrengt.

Het maximale aantal personen, dat in de villa mag verblijven, bedraagt vijf.

De energiekosten (electriciteit + aardgas) en water, en ook de schoonmaakkosten, enkele handdoeken en lakens, zijn VOLLEDIG bij de bovenstaande prijzen inbegrepen.
Ook het gebruik van de aanwezige
AIRCO-systemen, van de Centrale Verwarming en van het WI-FI (draadloze  internet)-systeem, is volledig inbegrepen, en dus GRATIS.

BIJ HUUR VAN EEN PERIODE VAN MEER DAN TWEE MAANDEN GELDT IN ALLE GEVALLEN EEN HOGE  KORTING OP DE BOVENSTAANDE TARIEVEN.
DE HOOGTE VAN DEZE KORTING NEEMT TOE NAAR GELANG DE TOTALE LENGTE VAN DE OVEREENGEKOMEN HUURPERIODE.
INDIEN U DE VILLA VOOR LANGERE TIJD WILT HUREN, DAN KUNT U MET DE EIGENAAR DUS EEN VEEL LAGERE HUURPRIJS OVEREENKOMEN, DIE GEDURENDE DE GEHELE HUURPERERIODE BLIJFT GELDEN.
.

Eigenaar: René van Hees
Via Val di Cadore 2 - 4
00010 Villa Adriana
Tivoli
Tel. 00390774381307. Liefst telefoneren tussen 10.00 en 20.00 uur.
e-mail: villamariativoli@libero.it
Bekijk de Villa: buitenzijde
Bekijk de Villa: de zitkamer
De omgeving: Tivoli
De omgeving: zwavelbaden
Ik wil boeken
Raadpleeg de beschikbaarheid
Bekijk de Villa: de keuken
De omgeving: Villa D'Este
Plattegronden
Ik wil boeken
Terug naar hoofdmenu
Bekijk de Villa: Slaapkamers
Bekijk de Villa: Badkamers
Bekijk de Villa: de Tuin
ONZE PRIJZEN VINDT U BENEDEN OP DEZE PAGINA
De omgeving: Villa Adriana
Linkpartner:
vakantiehuisjes